Primaria Capitalei a demarat procedura de achizitie a 200 de apartamente de pe piata libera, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 18 decembrie, precizeaza un comunicat PMB.
Potrivit comunicatului, Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Achizitii, Concesionari si Contracte, a pus in vanzare primele caiete de sarcini pentru achizitia de locuinte de pe piata libera. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 18 decembrie 2006, urmand ca in 8 ianuarie 2007 sa fie finalizate negocierile cu ofertantii.

Reprezentantii PMB isi propun sa achizitioneze un numar de 200 de apartamente de pe piata libera in vederea mutarii locatarilor din Centrul Istoric. Potrivit primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, in prezent, in centrul vechi al Bucurestiului mai locuiesc 162 de familii care trebuie evacuate, iar acte de proprietate au numai 19 dintre ele. Toate aceste familii urmeaza sa fie mutate in apartamente cumparate de municipalitate de pe piata libera, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.