Trupa No Mercy revine in Romania maine pentru a lansa albumul "Best of the Best Gold". Alaturi de ei vor concerta si cei de la Animal X care lanseaza, cu acest prilej, albumul "Best of Animal X".

Concertul va incepe la ora 20.00, iar organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru spectatori. Unul dintre momentele inedite va fi acela in care No Mercy si Animal X vor canta o piesa in duet.

Din motive tehnice ce tin de organizarea show-ului, locatia concertului a fost schimbata. Astfel, spectacolul nu va mai avea loc la Sala Polivalenta, asa cum era programat, ci la Club Bamboo, care este cel mai spatios club din Bucuresti. Schimbarea a fost necesara din cauza faptului ca, la Sala Polivalenta, lucrarile de dezamenajare necesare dupa concursul Eurovision junior nu se puteau finaliza in timp util pentru a permite organizarea spectacolului No Mercy&Animal X.

Biletele la concert costa 39 RON si inca mai pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului si din reteaua de magazine Diverta. In ziua spectacolului vor putea fi achizitionate bilete cu pret redus de 20 RON pentru elevi si studenti, cu conditia ca acestia sa prezinte carnetul de studii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.