Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) promoveaza programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" prin campanii media outdoor in landul german Bavaria, in aeroportul international "Henri Coanda" si prin inscriptionarea a trei aeronave Tarom. Ministerul Culturii si Cultelor a semnat un parteneriat cu ANT pentru promovarea turistica interna si internationala a programului. Pentru ca ANT-ul a inclus programul "Sibiu 2007" in campaniile sale derulate in perioada noiembrie 2006-noiembrie 2007 in Romania si Europa, Sibiul va fi prezentat la targuri si expozitii de profil si prin canale media outdoor si indoor, presa scrisa, radio si TV.

Astfel, Sibiul va fi promovat in Germania pe autobuze timp de sase luni, incepand din 4 decembrie, prin city lights si city boards timp de trei luni. Mai mult, autoritatea a realizat un spot TV care va fi difuzat pe canalele romanesti, care preia mesajul si elementele de identitate ale "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", definite de catre GAV/Scholz&Friends Bucuresti, agentia desemnata de MCC sa se ocupe de promovarea programului. Manifestarile initiate de ANT se alatura campaniei media de promovare a programului "Sibiu 2007", demarata de compania GAV/Scholz&Friends in luna octombrie. Pana in prezent, programul "Sibiu 2007" a fost prezentat la Strasbourg, Berlin si Paris, campania de comunicare internationala urmand sa continue la Bruxelles in luna decembrie si la Viena in 2007.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.