... cu ofertele super avantajoase puse la dispozitie de agentiile de turism in ianuarie si februarie 2007: 169 Euro / 8 zile / persoana.
Tunisia si Egiptul sunt mai aproape Taram al contrastelor, amestec de civilizatii, Tunisia este destinatia perfecta pentru cei care doresc sa faca plaja, chiar si iarna.
Hoteluri si piscine - adevarate opere de arta, vestigii arheologice impresionante, specialitati culinare, piete bogate si nu in ultimul rand, Tunisia este la doar 3 ore de zbor de Bucuresti.

Desi este una dintre cele mai mici tari din nordul Africii, veti gasi aici multe locuri captivante: Cartagina, rivala de odinioara a Romei, pastreaza si astazi vestigii de o inestimabila valoare (porturile, canalul, cartierul Hannibal, termele, apeductul, teatrul si templele perioadei romane), templele din Dougga, portul Utica sau constructiile din Sbeitla, orasul roman Bulla Regia si Colosseumul El Jem, muzeul Bardo din apropiere de Tunisia, ce gazduieste cea mai impresionanta colectie de mozaicuri romane din lume, sunt doar cateva exemple pentru care ar trebui sa includeti Tunisia in planurile dumneavoastra de vacanta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.