Dupa o zi agitata la birou, o vizita la salonul de Spa, cum se numesc centrele de balnoefizioterapie moderne, ar fi ideala pentru relaxare. Ce te faci ca aglomeratia din trafic , pana acasa, iti face destui nervi cat sa anuleze efectul antistres. Solutia? Un centru de Spa la domiciliu. Caminul, centru de relaxare Caminul tau poate fi transformat intr-un "sanctuar" al calmului si relaxarii, fara a mai fi nevoie de programari la centrele care iti ofera alte procedee de eliminare a stresului.

Primul pas este sa depozitezi intr-un loc ziarele si "vechiturile" care nu-si au rostul imprastiate prin casa.

Potrivit maestrului Adrian Florea, presedintele Fundatiei Romane de Qitaqy, in termenii Feng Shui, aceasta "curatare" permite energiei sa circule libera prin camin, in timp ce stresul dispare aproape instantaneu.

Rearanjeaza mobila, daca este posibil, oferindu-i caminului tau un aspect nou.

Din casa nu trebuie sa-ti lipseasca lampile de aromaterapie si uleiurile esentiale.

Investeste in CD-uri cu muzica lenta si relaxanta.

Alege-ti un loc numai al tau si transforma-l intr-un "templu" al meditatiei, departe de ochii curiosi ai copiilor sau animalelor din casa.

Inlocuieste perdelele cu jaluzele din bambus.

Incheie fiecare seara cu o infuzie de ceai din plante (frunze de piper - pentru digestie; chimen si urzica pentru detoxifierea ficatului; ceai verde pentru eliminarea toxinelor si musetel pentru un somn linistit) si cu o baie relaxanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.