Asociatia Studenteasca DaAfaceri va organiza in perioada 4-15 decembrie cea de-a patra editie a programului "ResUmE-Resurse Umane in Economie".
Gruparea non-guvernamentala vine, astfel, in sprijinul tinerilor studenti care doresc sa aiba o cariera in domeniul resurselor umane, dar nu stiu foarte multe despre acest subiect. Studentii vor avea sansa, prin intermediul acestui program, sa afle direct de la profesionisti care sunt "secretele meseriei". Evenimentul va debuta astazi, la Academia de Studii Economice, cu o conferinta denumita "Arhitectii succesului".

Vor fi abordate teme precum "Politica de Resurse umane a unei mari companii de servicii bancare" sau "Brandul de angajator si brandul de angajat" . "ResUmE" va continua in perioada 11-15 decembrie cu o serie de ateliere de lucru despre motivarea angajatilor, managementul organizational, selectia si recrutarea personalului. Programul vizeaza in special studentii din anii II-IV


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.