Un pat scump cat o masina. Suna a fantezie, insa romanii au prins gustul somnului in paturi scumpe, a caror valoare ajunge pana la 8.000 de euro.

Este vorba de "culcusuri" pe saltele pline cu apa. Acestea vin in toate formele: pentru o persoana, pat matrimonial, patut pentru copii, nou-nascuti sau pana la 4 ani si chiar pentru animale! "Pretul unei saltele simple porneste de la 1.668 de euro. Poate fi cumparata si separat, insa clientii opteaza pentru mo-delul intreg, pat si saltea. De obicei, pentru modelul full-options, de 8.000 de euro. Toti clientii se tem ca s-ar putea sparge, dar ganditi-va ca exista astfel de saltele si pentru animale, care au gheare, e imposibil sa se sparga asa usor", ne-a explicat Andreia Popescu, directorul singurului magazin din Capitala care vinde astfel de produse.

Andreia si sotul ei au deschis magazinul in urma cu un an, dar au ajuns sa vanda in jur de 5-6 bucati in fiecare luna. "Cei mai multi clienti ai nostri sunt oameni de afaceri.
Am avut chiar clienti din Top 300. Un client pe care mi-l doresc foarte mult este Monica Columbeanu, pentru ca trebuie sa nasca si noi avem exact ce ii trebuie: un pat cu saltea cu apa pentru viitorul bebelus", ne-a spus Andreia Popescu.

Adina Halas va proba patul cu iubitul sau

Adina Halas, cunoscuta vedeta de televiziune, e foarte preocupata de corpul sau. De aceea a devenit interesata de acest tip de saltea, dupa ce a aflat ca pe o astfel de saltea punctele de presiune simtite pe o saltea obisnuita dispar si se instaleaza o stare de relaxare totala, intrucat datorita apei salteaua ia exact forma corpului. "Eu si iubitul meu suntem adeptii saltelelor cat mai tari, dar vom proba, pentru o saptamana, o asemenea saltea", ne-a dezvaluit frumoasa blonda.

O vacanta in Roma s-a dovedit a fi o adevarata mina de aur pentru Andreia Popescu (foto stanga) si sotul ei. Camera de hotel era dotata cu pat si saltea cu apa. Inspiratia nu le-a lipsit si in scurt timp au adus produsul in Romania. Pretul unei saltele cu apa porneste de la 1.668 de euro. Cel mai cumparat model este insa cel "full-options", in valoare de 8.000 de euro!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.