Micile atentii pe care vreti sa le cumparati de Sarbatori pentru cei dragi se aduna astazi la Sala ca sa va scuteasca de drumuri.

Mos Craciun ia astazi drumul targului anual de la Sala Dalles. El ii asteapta pe vizitatori cu atentii mici pentru copiii institutionalizati pentru ca, asa cum recunoaste, are sacul cam gol anul asta si are nevoie de ajutor pentru a aduce zambetul si pe fetele copiilor abandonati.

Asadar, jucariile vechi de care copilul s-a plictisit, hainutele care i-au ramas mici sau nu-i mai plac, cartile pe care le-a citit si acum zac uitate prin biblioteca pot fi motive de bucurie pentru copiii din caminele de plasament Pinocchio, Luminita si Sf. Maria.

Dar, pentru ca Mosul e tot Mos, darnic si bun asa cum il stim din cartile pentru cei mici, a pregatit pentru vizitatorii targului de cadouri de iarna "Dalle(s) Mosului" cadouri numai bune de luat acasa, un brad inalt de sase metri, care va trona in mijlocul salii, si colinde ce se vor auzi in surdina sau chiar cantate de copii si de organizatorii de la X PO NOI.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.