"In urma estimarilor initiale, lucrarea ar fi ajuns la 31,2 milioane de euro, insa s-au facut economii la cantitatea si la pretul materialelor, de aproximativ trei milioane de euro. Cu acesti bani vor fi incepute lucrarile, in primavara, la doua portiuni, pe o distanta de opt km, din aceeasi autostrada", a spus Radu Berceanu, citat de NewsIn.

Tot din primavara, vor fi refacute doua poduri de pe autostrada care prezinta deficiente in ceea ce priveste imbracamintea asfaltica, urmand sa se stabileasca daca sunt necesare si lucrari pentru consolidarea structurii.
"Azi nu a fost vorba de o inaugurare, ci pur si simplu am vrut sa dam drumul la toate cele patru benzi, pentru ca vin trei zile libere si traficul in zona va creste", a explicat Berceanu.

Lucrarea nu a fost finalizata in totalitate, in zilele urmatoare vor si montati si ultimii doi parapeti. Receptionarea oficiala a lucrarilor se va face pe cinci decembrie, iar timp de doua-trei saptamani, o echipa de specialisti va verifica starea lucrarii.