Titlul spectacolului: "Hell". Locatie: "Laptaria lui Enache", in seara aceasta, la ora 20.00. Scopul: "Un spectacol care nu a fost creat sa iti placa. Ci sa te cumpere". Subiect: sex, droguri, viata de noapte, bani, degradare, dar si poveste de dragoste. Patru tineri se arunca in ghearele viciilor: consumul de droguri, sex si viata de noapte.

In scurt timp, doi dintre ei se indragostesc si astfel viata lor capata un sens. Dragostea devine mai puternica decat drogurile. Numai ca, de teama de a se implica mai mult in aceasta relatie, cei doi se despart si revin la viciile de inainte. Isi dau seama, insa, ca nu pot trai unul fara celalalt si ca tot ce fac ei este fals, iar drogurile nu mai au nicio forta. Cand realizeaza acest lucru, este prea tarziu. Premiera oficiala "Hell" va avea loc in prezenta autoarei Lolita Pille, cea mai bine cotata scriitoare tanara (are doar 23 de ani) din Franta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.