Festivalul Cerbul de Aur se va desfasura la Brasov, in luna august a anului viitor, potrivit primarului brasovean George Scripcaru, care a precizat ca aceasta editie va fi una "foarte puternica, corelata cu alte evenimente, care sa compenseze lipsa celei din 2006", trasmite corespondentul Mediafax.

Scripcaru a declarat, ieri, intr-o conferinta, ca a discutat cu presedintele - directorul general al Televiziunii Romane, Tudor Giurgiu - despre realizarea acestui proiect in parteneriat cu Primaria Brasov.

Astfel, incepand din luna ianuarie, se vor forma, la Brasov, doua echipe de lucru, una a municipalitatii brasovene si alta a TVR, care vor pune la punct "datele a tot ceea ce inseamna Cerbul de Aur".

"TVR intentiona sa organizeze editii itinerante, in mai multe orase ale tarii, insa a ajuns la concluzia ca nu este bine si ca locul Cerbului e la Brasov", a spus primarul.

Locatia editiei din 2007, care va fi cea de-a XVI-a, va ramane cea traditionala, in Piata Sfatului.

Primarul a precizat ca, potrivit unui sondaj de opinie, 94% dintre brasoveni doresc acest festival in oras, "deoarece reprezinta un castig pentru comunitate din toate punctele de vedere".

Anul acesta nu s-a mai desfasurat festivalul deoarece TVR a fost implicata in derularea mai multor proiecte de anvergura precum "TVR 50" sau "Junior Eurovision Song Contest" care se va desfasura in decembrie, la Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.