Jeffrey Gitomer, trainerul de vinzari nr. 1 in SUA si autor al best-sellerurilor „Biblia vinzarilor“ si „Cartea rosie a vinzarilor“, impartaseste din experienta sa cititorilor „Educatie&joburi“.

Toata lumea vrea sa stie cum sa isi faca relatii. Toata lumea vrea sa stie cum sa obtina intilniri. Toata lumea vrea sa stie cum sa faca sa cunoasca oamenii potriviti. Toata lumea vrea sa aiba cit mai multe relatii pentru a vinde cit mai mult.

Toata lumea vrea sa aiba cit mai multe relatii pentru a reusi in viata. Foarte putini stiu insa ca secretul pentru a-ti face relatii este sa te faci cunoscut mai intii. Cu alte cuvinte, sa ii faci pe ceilalti sa vrea sa te cunoasca. Pentru asta, trebuie sa devii cunoscut in comunitate ca o persoana valoroasa. Si sa fii cunoscut in industrie ca o persoana valoroasa.

Numai dupa ce altii te cunosc ca o persoana de valoare poti sa iti faci relatii de valoare.

Comunitatea de afaceri trebuie sa auda de tine. Jucatorii-cheie de pe piata trebuie sa auda de tine. Numai asa vor vrea si ei sa te cunoasca, nu numai tu pe ei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.