"Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator", destinat copiilor, a avut incasari de 42,3 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Filmul distribuit de Warner Bros beneficiaza de vocile actorilor Elijah Wood, in rolul lui Mumble, Nicole Kidman si Hugh Jackman.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american s-a situat "Casino Royale", cel mai recent film din seria aventurilor agentului secret 007 si primul care il are in rolul principal pe actorul britanic blond Daniel Craig. Filmul a avut incasari de 40,6 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea sa pe marile ecrane in America de Nord.

Filmul "Borat! - invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite", aventurile unui personaj mustacios care se prezinta drept jurnalist din Kazahstan, a coborat de pe primul pe al treilea loc, in cea de-a treia saptamana de la lansarea sa pe marile ecrane. Comedia a avut incasari de 14,3 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute.

Pe locul al patrulea in box office-ul nord-american s-a situat superproductia "Familia lui Mos Craciun", cu incasari de 8,2 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animatie "Aruncat la canal", povestea unui soarece numit Roddy Saint-James care dispare intr-un closet si se trezeste in sistemul de canalizare al Londrei, s-a plasat pe locul al cincilea, cu incasari de 6,8 milioane de dolari. Filmul beneficiaza de vocile actorilor Hugh Jackman si Kate Winslet.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.