Postul Hallmark Channel lanseaza, in luna aprilie a anului viitor, doua televiziuni noi pe piata romneasca, unul de filme de televiziune, numit Movies24, si unul pentru copii, numit Kids Co, a declarat Valentina Nicolae, Account Manager la Zonemedia Networks.

Anuntul a fost facut la cea de-a 11-a editie a Conventiei de Comunicatii prin Cablu, ce s-a desfasurat in perioada 14-15 noiembrie 2006, la Bucuresti. Postul Kids Co va fi adresat copiilor cu virste prescolare si va avea in primul rind un caracter educativ, pe linga caracterul de divertisment.

Va difuza atit programe de desene animate cit si emisiuni pentru copii. Valentina Nicolae a spus ca postul Kids Co va difuza un continut diferit de ce se vede pe celelalte posturi de profil, pentru ca programele sint realizate de alti producatori. Ea a explicat ca televiziunea nu va difuza publicitate, iar programele sale vor fi dublate si subtitrate integral in limba romana.

Postul va fi lansat in luna aprilie a anului viitor, in tari precum Romania, Ungaria, Polonia si Cehia. In ceea ce priveste cel de-al doilea post TV, Movies24, acesta a fost lansat deja de aproximativ un an in Marea Britanie, pe platforma BSkyB, si va fi lansat in Rom⮩a in aprilie 2007.

Valentina Nicolae a explicat ca postul va difuza doar filme de televiziune - nu si filme care au fost difuzate in cinematografe - si, de asemenea, nu va difuza seriale. Postul Movies24 va avea un target mai larg si mai tinar decit Hallmark Channel si va difuza filme dintr-o categorie mai mare de genuri (filme de istorie, romance, thriller-uri, filme de actiune si chiar filme erotice, vinerea si simbata dupa ora 0.00).

Postul va fi subtitrat integral in limba rom⮡. Postul Hallmark Channel este reprezentat in Rom⮩a prin compania Zonemedia, fosta Zone Vision. Zonemedia mai reprezinta in Rom⮩a posturile Sport 1, MGM, CCTV International, BBC Prime, MTV, MTV Hits, MTV Base, MTV2, VH1, VH1 Classic, CNN, Cartoon Network, TCM, Boomerang, Zone Reality, Zone Romantica, Zone Club, Hustler Gold si Hustler Blue.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.