Johnny Raducanu si Teodora Enache lanseaza un CD intitulat "Inside Stories - Jazz Poems", ce cuprinde compozitii originale ale celui dintai, pe versuri de Nina Cassian

CD-ul, inregistrat in studioul Televiziunii Romane, contine 11 piese, in interpretarea Teodorei Enache si a lui Johnny Raducanu, informeaza TVR Media. Printre piese se numara "Balada lautareasca", "Colind" si "Blues Moldav".

Teodora Enache, in varsta de 39 de ani, este licentiata in matematica, dar a urmat cursuri de canto la Academia de Muzica din Iasi si studii de canto, improvizatie si armonie cu Johnny Raducanu si Edmond Deda.

De circa zece ani participa la festivaluri de jazz si da concerte singura sau alaturi de Johnny Raducanu, in Romania si in strainatate. A cantat, de pilda, cu Johnny Raducanu la Roof Garden Recital la Roma, la Zuercher Jazz Festival in Elvetia, si intr-o suita de concerte in Statele Unite.

Discografia ei cuprinde, printre altele, "Jazz Behind The Carpathians" (cu Johnny Raducanu, 1999), "Meaning of Blue" (2000), "On The Sunny Side Of The Street" (2002), "Jazz Made in Romania - Live in San Francisco" (cu Johnny Raducanu, 2002), "Radacini" (2002) si "Teodora Enache with Ion Baciu jr. & Rick Condit" (2005).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.