De astazi, in fiecare vineri, medicul Lawrence Chukwudi Nwabudike, celebru in Bucuresti pentru tratamentele sale homeopate, va va impartasi din experienta si tratamentele pe care le aplica pacientilor sai.

Pentru azi, doctorul roman de origine nigeriana ne propune cateva produse care ne ajuta sa renuntam la tigari. Atentie, insa! Ca sa va lasati de fumat, aveti nevoie in primul rand de vointa.

Caladium In afara de caracteristicile sale impotriva tabagismului, Caladium e foarte util in mancarimile din zona

Medicul Nwabudike spune ca mintea omului poate vindeca bolile trupului genitala, in special la femei. Folosirea acestui produs poate provoca transpiratii.

Ignatia amara Un remediu bun pentru durerile de cap care predomina pe partea stanga. E util si impotriva febrei, mai ales cand pacientul are frisoane si ii e sete in acelasi timp. Produsul ne ajuta sa nu mai suportam fumul de tigara.

Nicotinum Derivat din tutun. Mai e un remediu excelent pentru raul de miscare si de mare. Folosirea acestuia poate duce la o anumita uscaciune a pielii.

Saptamana trecuta, Averea a prezentat un material despre "Tamaduitorul" din centrul Capitalei. Africanul spune ca este "ceva intre doctor si preot". Omul provine dintr-o familie de vraci din Nigeria. Majoritatea tratamentelor pe care acesta le foloseste se bazeaza pe galbenele si aloe.

Nux vomica O planta inrudita cu ignatia. Produsul este

Saptamana trecuta, Averea a prezentat un material despre "Tamaduitorul" din centrul Capitalei. Africanul spune ca este "ceva intre doctor si preot". Omul provine dintr-o familie de vraci din Nigeria. Majoritatea tratamentelor pe care acesta le foloseste se bazeaza pe galbenele si aloe.

Recomandat pacientilor care tind sa fie rautaciosi si certareti. Pentru ca efectele adverse sa nu fie puternice, Nux vomica se ia seara. Nux vomica este bun si pentru cei care au abuzat de alcool sau au insomnie. Acelasi produs are efecte bune pentru cei stresati de serviciu.

Plantago E o planta folosita in vremuri antice pentru nevralgiile faciale. Atunci, sucul era aplicat direct pe partea dureroasa. Folosit homeopatic, plantago produce dezgust fata de tutun.

Tabacum - Foarte util impotriva greturilor si pruritului in timpul sarcinii. De asemenea, ajuta foarte mult la raul de miscare si de mare. Utilizarea principala este insa cea impotriva dependentei de tutun.

Granule - Potentele recomandate sunt CH 15, CH 30, eventual CH 200 (doar pentru tineri si femeile care nu sunt gravide).

"Recomandarile sunt rezultatul studiului si experientei mele. Fiecare cititor este sfatuit sa consulte inainte un medic avizat. Aceasta pentru ca textul de mai sus nu poate inlocui consultatia medicala", ne-a spus medicul Nwabudike. Mai multe amanunte puteti afla la cabinetul din bd. I.C. Bratianu nr. 39, bl. P 6, sc. 1, et. 6, sau la tel. 021-310.14.02 sau 332.51.67.

Lista farmaciilor homeopate

- Farmacia Homeopata, str. Nicolae Caramfil nr. 32 - tel. 021/232.44.91

- Farmacia Cristiana, str. Theodor Sperantia - tel. 021/322.57.98

- Farmaciile HelpNet, Piata Amzei - tel. 021/305.56.49, Metrou Iancului - tel.021/252.72.66,

Magazinul Cocor - tel.021/305.79.39

- Farmaciile Dona, Metrou Iancului - tel.021/231.94.00

- Farmaciile Farmaplus, Piata Amzei - tel.021/318.88.81

- Farmaciile Catena, bd. Magheru - tel.021/312.62.99, Sos.Stefan cel Mare nr. 240 - tel. 021/210.54.49.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.