Cel mai mare festival studentesc ofera accesul gratuit la spectacole, concerte si muzee, ca un raspuns la procesul de „becalizare si de manelizare“ ale tinerilor.

Studentii din cele 11 centre universitare importante din tara au parte, in perioada 13-19 noiembrie, de o saptamina de educatie, cultura si distractie. In fiecare zi se vor desfasura dezbateri si traininguri la care studentii vor putea participa gratuit.

Teatru pentru toti

Teatrele Odeon, Nottara, Teatrul de Comedie si Teatrul National Bucuresti isi vor deschide portile pentru toti tinerii. "Sintem tineri si avem nevoie de cultura, nu de manelizari si de becalizari", a spus la deschiderea festivalului Decebal Lohan, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret.

Iubitorii de arta vor avea acces si in cele mai importante muzee din Capitala. Dupa ora 22.00, studentii bucuresteni sint asteptati in cluburile Nemo, Azteca, Maxx, Twice, Bavaria, Club A si in Casa de Cultura a Studentilor pentru petrecerile UNIFEST. Vineri, formatia Phoenix va sustine la Sala Palatului un megaconcert, unde sint asteptati peste 5.000 de tineri. Programul complet al festivalului se gaseste pe www.unifest.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.