Ada Milea lanseaza piesa ‘’Quijote’’, o poveste inspirata din scrierile lui Miguel de Cervantes Saavedra, pe trei formate diferite, DVD, CD si carte, in decembrie.

Lansarea DVD-ului cantaretei si actritei Ada Milea, ce contine inregistrarea concertelor din 8 si 14 februarie 2006, de la Teatrul Odeon, va avea loc pe 16 noiembrie, la Libraria Carturesti.

La conferinta de presa, prilejuita de acest eveniment, vor fi, alaturi de Ada Milea, toti cei care au fost implicati in acest proiect: Dorina Chiriac in rolul lui Sancho, Romulus Chiciuc - un alt Sancho(vioara), Adrian Cristescu (pian) si Bogdan Burlacianu, in rolul unui alt Quijote precum si Florin Piersic jr, in calitate de producator executiv al DVD-ului. Totodata, pe 12 decembrie, la Teatrul Odeon, Ada Milea va sustine un concert, ocazie cu care se va lansa si cartea cu piesa ‘’Quijote’’, care va fi insotita de varianta in limba engleza a CD-ului ce poarta acelasi nume.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.