In urma succesului constant inregistrat la Bucuresti de "Om bun", din ce in ce mai multe orase importante din tara au inceput sa aiba propriul festival. Braila a fost timp de trei zile capitala muzicii folk
De ani de zile, multa lume iubeste folk-ul, emotia transmisa simplu, direct si intotdeauna live. In week-end-ul trecut, omul cu chitara a facut zilnic sute de "victime" la Casa Tineretului din Braila. Aici, localnicii au fost martori la prima editie a celui mai nou festival de gen de la noi din tara, cu treisprezece candidati pentru trei premii si noua recitaluri cu vedete de top.

In prima seara au urcat pe scena Tatiana Stepa cea Curajoasa, Lordul Mircea Vintila si initiatorul acestui festival, Victor Socaciu, alaturi de prietenii sai, muzicieni experimentati (ex-Bosquito, ex-Conexiuni etc.) Imprevizibila Ada Milea a deschis a doua seara, urmata de Maria Gheorghiu cea Sensibila si de Vasile Seicaru cel Direct.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.