Dezastru. Incendiu la "Europa". Deja un fapt obisnuit in ultima vreme. Ieri la amiaza, tarabele inghesuite la margine de Capitala, in ceea ce edilii numesc pompos centru comercial, au luat, din nou, foc. Citeva ore, o suta de pompieri s-au luptat cu flacarile care au atins chiar si zece metri inaltime.

Alarma a fost data la ora 17.00, moment in care primele masini de lupta au pornit din garajele ISU "Dealul Spiri" spre depozitul abia ridicat la intrarea in "Europa".

Treptat, numarul "salamandrelor" trimise in linia intai a ajuns la o suta pentru ca focul se extindea cu repeziciune si exista riscul ca si celelalte tarabe, aproape lipite intre ele, sa fie facute scrum. Avand in vedere violenta sinistrului, ale carui flacari s-au ridicat pe cer chiar pana la o inaltime de zece metri, pompierii nu au riscat si au trimis in zona 25 de autospeciale pline ochi cu apa.

La ora inchiderii editiei, focul nu fusese inca stins. Hainele si incaltamintea din depozite fusesera facute scrum, fara insa ca cineva sa fi fost ranit. La actiune a participat gen. Aurel Udor, comandantul pompierilor bucuresteni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.