Scriitorul francez Marc Levy a venit in Romania pentru a-si lansa romanul "Unde esti?", aparut la Editura Trei. Autorul va da autografe pe noul sau roman de dragoste astazi si maine, la librariile Humanitas Kretzulescu (ora 18:00), respectiv Carturesti (ora 17:00). Interesanta este nu numai viata dar si opera celui care a fost scriitorul anului 2000 in Franta.

BIOGRAFIE

Levy s-a nascut la 16 octombrie 1961. La 18 ani se alatura unei echipe de ajutor urban de descarcerare a Crucii Rosii franceze. Trei ani mai tarziu este numit directorul retelei de ajutor al Crucii Rosii, pentru departamentul din Hauts-de-Seine. Isi incepe studiile universitare, isi infiinteaza prima firma, dupa care demisioneaza si o ia de la zero. Fondeaza cu doi prieteni o mica societate de constructii. Anul 1998 ii ofera lui Marc Levy noi oportunitati. El scrie "Si daca e adevarat...", pornind de la o povestire pe care a inventat-o pentru fiul sau. Impins de sora lui care este scenarista, el a trimis manuscrisul la Editions Robert Laffont la inceputul lui 1999. Opt zile mai tarziu, editura l-a anuntat ca manuscrisul va fi publicat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.