Liceenii bucuresteni de la Caragiale au iesit in strada Un grup de elevi de la Liceul "I. L. Caragiale", din Bucuresti, a protestat in curtea scolii, ieri-dimineata, deoarece salile de curs erau neincalzite.

Directorul liceului, Gabriela Bacila, a declarat ca a solicitat firmei cu care unitatea are contract de service sa faca revizia centralei in luna septembrie. "Acum zece zile au venit de la service si au luat supapele centralei, promitand ca problema se va rezolva in doua-trei zile. E inadmisibil sa lasi 1.500 de elevi in frig", a spus directorul. "De doua-trei zile stam cu gecile pe noi la ore. Nu e o situatie foarte grava, insa e inadmisibil ce se intampla avand in vedere ca vom intra in Uniunea Europeana", a afirmat un elev din clasa a XII-a. Abia dupa mediatizarea incidentului, doi angajati ai firmei au venit sa monteze supapele.

Sinistratii din Calarasi dardaie in locuintele improvizate

Sinistratii din localitatea Spantov, grav afectata de inundatii in primavara acestui an, au toate sansele sa-si petreaca iarna in corturi sau in modulele speciale aduse de autoritati. Potrivit Realitatea TV, oamenii se plang ca le este frig in locuintele improvizate. Este adevarat ca modulele puse la dispozitie de autoritati sunt dotate cu aeroterme, dar localnicii spun ca acestea nu reusesc sa furnizeze suficienta caldura.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.