CONFLICT. Conducerea companiei Remin a inceput negocierile cu sindicatele, pentru a-i convinge pe minerii blocati in subteran de ieri dimineata, sa renunte la actiunea de protest.

Aproximativ 50 de mineri de la Mina Colbu, din judetul Maramures, s-au blocat in subteran, revoltati de oprirea activitatii minei, incepand cu 1 noiembrie. Ortacii sunt nemultumiti si de faptul ca Ordonanta nr. 8 a Guvernului se aplica doar pana la 1 ianuarie 2007, astfel ca cei disponibilizati acum nu ar mai beneficia de plati compensatorii.

Fierbe si Valea Jiului

Si reprezentantii minerilor din Valea Jiului i-au solicitat premierului o intalnire in cursul zilei de azi. Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Vale, vrea aprobarea bugetului rectificativ pentru 2006, reorganizarea CNH in societate nationala, modernizarea si retehnologizarea subteranului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.