CONFLICT. Conducerea companiei Remin a inceput negocierile cu sindicatele, pentru a-i convinge pe minerii blocati in subteran de ieri dimineata, sa renunte la actiunea de protest.

Aproximativ 50 de mineri de la Mina Colbu, din judetul Maramures, s-au blocat in subteran, revoltati de oprirea activitatii minei, incepand cu 1 noiembrie. Ortacii sunt nemultumiti si de faptul ca Ordonanta nr. 8 a Guvernului se aplica doar pana la 1 ianuarie 2007, astfel ca cei disponibilizati acum nu ar mai beneficia de plati compensatorii.

Fierbe si Valea Jiului

Si reprezentantii minerilor din Valea Jiului i-au solicitat premierului o intalnire in cursul zilei de azi. Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Vale, vrea aprobarea bugetului rectificativ pentru 2006, reorganizarea CNH in societate nationala, modernizarea si retehnologizarea subteranului.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.