Politistii bucuresteni au gasit, ieri, intr-un imobil situat pe strada Virgiliu nr. 67, in sectorul 1 al Capitalei, corpul mumificat al unei batrane despre care rudele sale reclamasera ca nu au mai vazut-o de aproximativ un an.

Potrivit anchetatorilor, in urma cu cateva luni, femeia (care ar fi avut 77 de ani) fusese data disparuta de catre membrii familiei sale, iar vecinii au facut mai multe plangeri legate de mirosul care venea din locuinta acesteia. Urmare a reclamatiei, politistii au venit de cateva ori la apartamentul batranei (n.r. - care locuia cu fiul in varsta de 50 de ani, bolnav psihic) insa nu au reusit sa intre in casa.

Din primele analize efectuate de legisti nu au fost gasite urme de violenta sau fracturi, insa legistii nu pot lamuri daca batrana a murit asfixiata, in conditiile in care nu mai exista organe interne si au fost recoltate probe pentru analizele toxicologice doar din piele si oase.

Potrivit directorului general al INML "Mina Minovici", profesorul Dan Dermengiu, femeia mumificata si avand pielea perfect intinsa a fost gasita pe un pat. Fiul femeii a fost audiat de anchetatori in legatura cu moartea mamei sale, insa atunci cand a fost intrebat de ce nu si-a ingropat mama a spus ca nu a avut chef.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.