Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE) va organiza o noua sesiune de selectie a cadrelor didactice care urmeaza sa faca parte din grupurile de lucru care vor elabora subiectele pentru examenele nationale.

Necesitatea unei noi sesiuni de selectie a fost impusa de numarul de posturi ramase vacante in urma primei etape de evaluare. Astfel, intr-o prima faza, din 621 de candidati pentru 27 de discipline au fost selectati 532, dintre care 449 au trecut testul de evaluare, constatandu-se un deficit de membri in grupurile de lucru pentru mai multe discipline. Materiile pentru care se organizeaza noua sesiune de evaluare sunt pedagogie, pedagogie generala, informatica, arte vizuale, coregrafie, muzica si teatru, engleza, franceza, germana moderna, rusa, spaniola, portugheza, italiana, latina, greaca moderna si japoneza.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.