Peste o suta de turisti americani sunt asteptati in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie la Hotelul Castel Dracula, din Muntii Bargaului, pentru a-si petrece aici sarbatoarea de Halloween. Amatori de senzatii tari si fani ai cartii "Dracula" semnata de Bram Stocker, americanii vor sosi astazi si se vor caza la Hotelul "Coroana de Aur", una dintre locatiile actiunii romanului. "Dracula" ii face pe turisti sa vina in fiecare an de Halloween in Muntii Bargaului pentru a reface drumul parcurs de Johnatan Harker, eroul cartii. Organizatorii le pregatesc un program plin de actiune, care culmineaza cu petrecerea de Halloween din Pasul Tihuta.

"Folosesc masti si toata noaptea danseaza in jurul focului de tabara. Toata lumea se simte bine, de altfel acesta fiind motivul pentru care oaspetii nostri revin an de an", spun gazdele. De fiecare data, oaspetii se bucura de intregul hotel in care se distreaza organizand concursuri de escaladat ziduri, participa la un foc de tabara si isi prepara singuri frigarui in asteptarea intalnirii cu Contele Dracula, de la miezul noptii. Hotelul Castel Dracula a fost inaugurat in 1983 in stilul unei case medievale si se afla la hotarele dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, fiind amplasat la altitudinea de 1.116 m.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.