Masinile parcate neregulementar pe arterele principale ale Bucurestiului vor fi ridicate de primarie.

Pentru recuperarea autovehiculelor, proprietarii vor fi nevoiti sa plateasca cel putin 1.000 de lei, reprezentand o taxa de "eliberare" a automobilului ridicat, potrivit unei initiative municipale.

Primaria Municipiului Bucuresti intentioneaza sa angajeze o firma specializata, care sa ridice masinile stationate neregulamentar pe arterele principale ale orasului, automobilele care blocheaza cai de acces catre zone de resedinta sau institutii publice, precum si cele care nu respecta dispozitiile de eliberare a carosabilului emise in caz de inundatie sau ninsoare.

Masura ar urma sa fie aplicata de anul viitor, potrivit proiectului de hotarare, ce va fi supus dezbaterii Consiliului General al Municipiului Bucuresti saptamana viitoare.

Municipalitatea intentioneaza ca masinile sa fie transportate intr-un depozit special amenajat, situat la o distanta de cel mult sapte kilometri de locul in care au fost ridicate.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.