Casele de vacanta reprezinta cea mai ieftina modalitate de petrecere a Revelionului in strainatate. Tariful include insa doar cazarea.

Oferta agentiilor de turism pentru petrecerea Revelionului in strainatate s-a diversificat in ultimii ani. Cei care vor sa cheltuiasca mai putin pot opta pentru cazarea intr-o casa de vacanta.

Principalul avantaj al unui astfel de pachet il constituie pretul, care poate sa fie de doar 100 de euro pentru o persoana, care include insa numai cazarea pentru o saptamina. Turistul va mai cheltui bani pentru mincare, transport si alte servicii. In general, aceste vile au mai multe camere cu cite doua paturi, cu incalzire centrala si bucatarie complet utilata.

De asemenea, confortul depinde si de numarul turistilor care merg intr-o astfel de casa de vacanta. Uneori, in aceasta categorie sint incluse, in oferte, si apartamente. De aceea, cu cit grupul va fi mai mare, cu atit o persoana va plati mai putin, dar va avea si mai putin confort deoarece, in unele cazuri, suprafetele sint destul de mici. "Cele mai multe cereri sint pentru Austria, cautata de schiori pentru ca are o infrastructura buna, dar si pentru Slovacia, care ofera preturi foarte bune", spune Lucia Morariu, managerul agentiei Eximtur.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.