"si totul era nimic...", in regia Cristinei Nichitus, este o alta premiera romaneasca a toamnei.
Distributia este bogata si aduna nume mari ale cinematografiei romanesti: Anca Sigartau, Catalina Mustata, Tora Vasilescu sau Vasile Muraru. in film isi face debutul ca actor Ovidiu Lipan tandarica, in rolul manelistului Adrian titademita. Actiunea se petrece in zilele noastre, intr-o dimineata de toamna tarzie, la marginea unui oras oarecare din Romania, unde are loc slujba de sfintire a unei noi biserici.

Ca la un eveniment monden, la ea participa toate figurile importante din sat. Icoanele din biserica sunt pictate de marea vedeta locala, manelistul Adrian, zis si Abdulah, socotit un geniu al muzicii. Chicoteli, barfe, sporovaieli... in mijlocul forfotei, titademita sufera un atac de cord si moare. Se deschide o ancheta. Suspectul principal este Joita papusareasa (Anca Sigartau), care este arestata dupa inmormantarea lui Adrian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.