Agentiile de turism au pregatit excursii si pachete pentru sarbatorile de iarna la preturi asemanatoare cu cele de anul trecut. Tarifele sejururilor in strainatate sunt mai mici sau asemenatoare cu cele ale vacantelor pe Valea Prahovei.

Turistii isi pot alege destinatia unde vor petrece Craciunul sau Revelionul la cea de-a 16-a editie a Targului International de Turism (ITF), care are loc in perioada 19-22 octombrie la Romexpo. Tour-operatorii si hotelierii au scos la bataie oferte care mai de care mai tentante, oferind chiar si reduceri de pana la 15% pentru cei care opteaza din timp pentru o vacanta.

NOUTATI.

Vedetele acestui sezon sunt destinatiile calde, locatiile exotice, la concurenta cu vacantele la schi, in statiunile alpine. "Organizam pentru prima data in Romania un zbor charter direct spre Salzburg - Innsbruck, pentru impatimitii de schi, iar iubitorii de soare vor putea calatori pe Insulele Canare Lanzarote - tot in premiera in Romania, Tenerife sau pe malul Marii Rosii, in Hurghada", a declarat Cristina Irimia, directorul de marketing al J’Info Tours. In Lanzarote, una dintre cele sapte insule vulcanice din Arhipelagul Canare, pretul sejurului incepe de la 682 de euro de persoana, incluzand biletul de avion, sase nopti de cazare cu mic dejun si transferuri. Preturile pentru un sejur la schi intr-o statiune din Austria incep de la 298 de euro de persoana, cu zbor si cazare la pensiune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.