Regizorul Cristian Nemescu a fost distins, post-mortem, cu Premiul "Opera Prima" in cadrul Marilor Premii Prometheus ale Fundatiei "Anonimul" pe anul 2006, a cincea editie. Juriul, prezidat de Andrei Plesu, l-a nominalizat pe tanarul cineast la importanta distinctie in timpul vietii, pentru succesul de care s-a bucurat scurtmetrajul sau "Marilena de la P7", dar si realizarea primului (si, din pacate, ultimului) film de lungmetraj, "California Dreaming". Pelicula, care surprinde povesti intamplate intr-un sat din Baragan in cotextul socio-politic romanesc de azi, se afla in faza de postproductie si va avea premiera anul viitor.

Bugetul acestei coproductii internationale, producator principal fiind "MediaPro Pictures", este de doua milioane de euro. In rolurile principale: Maria Dinulescu, Andi Vasluianu, Razvan Vasilescu si, "special guest star", Armand Assante.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.