Suntem tot noi dar parcă alții. Suntem in aceleași locuri dar ne prezentăm cu noutăți: design actual, meniuri superbe, servicii și mai bune, muzică de suflet.

Merită să ne vedeți oriunde ne găsim: in București in patru restaurante primitoare, in Iași și Constanța in alte trei și in curand la Ramnicu-Valcea și Timișoara. Un vin bun, recomandat de sommelierul nostru, acompaniează produsele realmente delicioase, in orice moment al zilei.

Surpriza cea mai mare o oferim la restaurantul Pizza Hut de pe Calea Victoriei colț cu Regina Elisabeta: un spectacol memorabil de senzații culinare. Noul nostru partener Pasta Bravo, a venit din aromata Californie cu cateva rețete ce-ți mangaie delicat simțurile. Salate și paste preparate cu ce-ți dorești, prezentabile și incantătoare.

Vă invităm la un joc, la un test al tuturor acestor bunătăți, să decidem impreună dacă merită să ducem acest parteneriat și in celelate restaurante din țară dar …și din Europa. Cu mandrie am primit provocarea de a fi primii pe continent care dezvoltă acest proiect și decid viitorul său. Vă așteptăm cu brațele deschise, inima caldă și promisiunea unui regal culinar !