Mare a fost mirarea pe capul bucurestenilor care au vazut, ieri, o "racheta galbena" gonind pe linia tramvaiului 41, fara sa opreasca in nici o statie. Stupoarea a fost si mai mare cand unii au observat ca tramvaiul era plin numai cu saci de nisip... Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inceput de ieri testarea tramvaielor prototip care vor fi introduse in curand pe cateva linii principale care strabat Bucurestiul. Prototipul s-a lasat fotografia abia la capatul liniei din Piata Presei Libere, unde s-a oprit pentru noi verificari.

Cocotati pe sacii de nisip care umpleau tramvaiul de la un capat la celalalt, cativa ingineri completau de zor la niste hartii: "Este un tramvai prototip facut la URAC Bucuresti. Se fac probe pentru omologarea lui. Nu stim cand va fi introdus... Noi facem doar verificari tehnice si nu va putem spune prea multe", ne-a raspuns inginerul-sef, privind pe deasupra ochelarilor. Cu un aer secretos, cei de la biroul de presa al RATB ne-a spus telefonic: "Nici noi nu stim prea multe, dar cand vom avea datele vi le vom trimite".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.