Aderarea Romaniei la UE aduce vesti bune in penitenciare unde se vor amenaja camere conjugale in care proaspetii casatoriti sa poata petrece 48 de ore de intimitate, daca au acordul directorului inchisorii. Insurateilor li se va asigura nu numai hrana, ci si prezervativele. Dupa ispasirea pedepsei, fiecare detinut primeste la plecarea din penitenciar cate cinci prezervative. Detinutii din Penitenciarul Severin vor putea face dragoste, legal, dupa gratii, in ziua casatoriei, intr-o camera special amenajata. Patul pentru 2 persoane va fi confectionat in atelierul de tamplarie al inchisorii, iar din camera nu vor lipsi televizorul, frigiderul, dusul cu apa calda, toate acestea cu o singura conditie: sa fie de acord si directorul penitenciarului.

Comandantul penitenciarului de maxima siguranta Drobeta-Turnu Severin, Nicolae Prunea, sustine ca este preocupat de aplicarea noii legi privind execuarea pedepselor, care va intra in vigoare pe data de 20 octombrie. El crede insa ca va avea de furca cel mai mult la respectarea articolul 54, alineatul numarul 3, unde se precizeaza negru pe alb ca dupa incheierea casatoriei sotii pot ramane in penitenciar, intr-o camera separata, timp de 48 de ore, cu acordul directorului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.