Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ca democratii vor ca proiectul legii bugetului de stat pe anul 2007 sa includa majorarea cu 19% a pensiilor, sa prevada alocarea a 6% din PIB pentru invatamant si sa reflecte desfiintarea serviciului militar obligatoriu.

Presedintele democrat a anuntat, dupa sedinta Biroului Permament National al PD, ca formatiunea pe care o conduce are ca prioritati bugetare pensiile, educatia, infrastructura si sanatatea. Boc a sustinut ca legea bugetului de stat pe anul 2007 trebuie sa prevada cresterea cu 19% a pensiilor, ceea ce reprezinta o majorare a sumei alocate acestui domeniu de la 118.000 de miliarde de lei pana la 223.000 de miliarde de lei. De asemenea, liderul PD a aratat ca trebuie sa se aloce invatamantului un procent de 6% din PIB. Boc a spus ca democratii au solicitat anul trecut majorarea sumei alocate pentru educatie si s-a demonstrat ca aceasta cerere a fost corecta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.