Jurnalul National si Antena 1 au pornit in croaziera! Un demers jurnalistic fara precedent: Dunarea parcursa pe apa de-a lungul intregului sau tronson romanesc. Opt redactori care vor cerceta Dunarea, trei fotoreporteri pregatiti sa surprinda orice imagine, un cameraman si asistentul sau gata sa inregistreze totul pe pelicula, doi soferi (pe unde se poate) si o "portavoce" - PR si asistent de PR.

Incepand de astazi, vreme de doua saptamani, vom incerca sa prezentam tot ceea ce inseamna Dunarea pentru locuitorii de pe ambele sale maluri: istorie si istorii, traditie, etnii, turism, macro si microeconomie, poluare, pirati, povesti - pescaresti sau nu!

Vom parcurge Dunarea de la Sulina pana la Bazias, trecand pe la Tulcea, Galati, Braila, Fetesti, Cernavoda, Calarasi, Oltenita, Giurgiu, Zimnicea, Turnu Magurele, Bechet, Calafat, Orsova, Moldova Noua. Vom dormi pe un ponton-dormitor, ne vom deplasa cu barci si salupe pe canale, dar si spre tarile vecine, Bulgaria si Serbia, vom incerca toate retetele cu peste pe care bunii dunareni ni le vor propune.

In fiecare zi, Jurnalul National va prezenta patru pagini de povesti din croaziera, iar Antena 1, in cadrul emisiunii Observator, va va tine la curent cu imagini din aceasta aventura. De asemenea, redactorii si reporterii Jurnalului National angrenati in acest adevarat eveniment editorial, au creat si un jurnal online al croazierei, la adresa 360.yahoo.com/croazierajn, cu prezentarea detaliata a echipei si relatari inedite despre aceasta aventura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.