Tarifele pentru petrecerea Revelionului in tara continua sa creasca de la an la an. Astfel ca preturile le depasesc bine pe cele stabilite de unitatile cu aceeasi clasificare situate in Paris, Austria sau Dubai. "Avem cerere", se justifica hotelierii, care se asteapta ca, peste o luna, minimum jumatate din capacitate sa fie contractata.

Crestere usoara, dar sigura

Daca anul trecut, in zona Bran-Moeciu, cel mai scump Revelion la pensiuni s-a situat in jurul a 100 de euro de persoana pe zi, pentru acest an, proprietarii s-au gandit ca este cazul sa spere la profituri si mai mari. Astfel incat, la o unitate de patru margarete din Bran nu va puteti nici macar gandi daca nu sunteti dispus sa cheltuiti circa 145 de euro pe zi, pachetul minim pe care trebuie sa-l cumparati fiind de cinci nopti.

La acesti bani aveti asigurate cazarea, micul dejun si bonuri valorice, la care se adauga cina festiva si surprizele din noaptea de peste ani promise de catre proprietari. Tot prin aceasta zona, aflata la mare moda in ultimii ani, mai exista varianta inchirierii unor vile pentru patru nopti, pretul unei camere de trei stele fiind in jur de 1.000 euro, iar a uneia de doua margarete de circa 800 de euro pentru intreaga perioada.

In Bucovina, la singurul hotel de patru stele, tarifele nu au crescut fata de anul trecut, numai ca din pachetul de servicii oferit lipseste o masa. Astfel, daca anul trecut pachetul de Revelion, de trei zile, costa de la 12 milioane de lei vechi in sus (340 de euro), de persoana, cazare si masa, pentru acest an, pachetul de patru nopti costa aproape 15 milioane (430 de euro), in regim demipensiune (cu masa de Revelion inclusa).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.