Dupa integrare, taranul care isi bate calul va primi amenda si va plati accize daca produce mai mult de 50 l de alcool pe an.

Porcul va trebui sacrificat, de Craciun, intr-un mod care sa nu-i provoace suferinta, in niciun caz cu cutitul la gat. Banii de la Uniunea Europeana nu vor veni daca pamantul nu e cultivat in lungul curbelor de nivel sau daca producatorul nu e inregistrat in Registrul Fermelor. Poluatorii trebuie sa plateasca pentru noxele pe care le emit in aer, apa sau sol, gunoiul trebuie dus la groapa ecologica, nu aruncat aiurea pe camp, iar cainii morti pe autostrada trebuie ridicati de compania de ecarisare si dusi cu masini speciale la Protan.

Daca iti moare un animal, trebuie sa anunti la primarie si sa astepti sa vina masina specializata. Uniunea Europeana aduce cetateanului libertatea de a circula si munci afara, dar si de a cumpara produsele europene, mai competitive si ambalate dupa toate regulile de marketing, decizie care poate aduce falimentul producatorilor romani. Integrarea elimina facilitatile fiscale la umbra carora mamutii industriali au continuat sa nu-si plateasca datoriile, s-au dat mari tunuri imobiliare, au aparut sute de mii de microintreprinderi. Pana la a aduce nivelul de trai din Uniunea Europeana, aduce preturile de acolo la gaz, benzina si electricitate.

Schimbari in agricultura

-taranii si fermierii pot livra lapte pe piata numai in interiorul unei cote;

- locuitorii din zonele defavorizate - la munte - primesc bani pentru simplul fapt ca stau in aceste zone

-cetatenii vor putea cumpara masini second-hand de pe piata europeana fara a plati taxe suplimentare;

-nu mai poate fi cultivata soia modificata genetic


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.