In discoteci, locurile cele mai frecventate de tinerii in cautare de distractie, au aparut, pe langa automatele obisnuite cu bauturi racoritoare, si automate cu prezervative

Afacerea incepe sa se dezvolte, conform lui Rudolf Sandor, managerul unei societati comerciale din Cluj care importa din Germania automate de prezervative. Firma a instalat, din luna iunie si pana in prezent, cinci astfel de automate in orasul Cluj-Napoca, in baruri si cafenele. "Avem contract cu o firma de produse farmaceutice din Cluj care ne distribuie prezervative, ambalate individual, astfel incat noi le putem vinde la bucata. Prezervativele sunt de trei tipuri si pot fi procurate contra sumei de 10.000 lei. Dat fiind ca pe aparate sunt mai mult poze decat text, nu este nevoie de instructiuni bilingve. Pretul unui automat de prezervative porneste de la 580 de euro si poate ajunge pana la 2.000 de euro", a declarat Sandor.

Desi a avut numeroase contacte si discutii cu institutii publice, Sandor spune ca doar cu Universitatea clujeana "Babes-Bolyai" s-a ajuns la o prima intelegere, insa cererea urmeaza a fi aprobata de Consiliul Universitatii.

Seful Biroului de presa al Universitatii, Ovidiu Pecican, a precizat, ieri, ca "in cadrul Consiliului de Administratie se va discuta aceasta chestiune. Sunt convins ca se va lua decizia corecta, oferind si studentilor si profesorilor tot ceea ce este necesar pentru a-si dezvolta personalitatea si cariera. Personal optez chiar pentru o arie mai larga de prezervative - chiar si cele cu arome. Aspectul financiar al achizitionarii aparatului se va regla in discutia dintre noi si firma".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.