Un pasaj suprateran spre Tunari va costa aproape 5 milioane de euro
Ritmul accelerat de dezvoltare imobiliara in zona Pipera si traficul in crestere cu peste 30% fata de anii precedenti au impus din partea autoritatilor masuri de gestionare urbana menite sa usureze traiul in proaspata zona de lux a Capitalei. Proiectul municipalitatii, in colaborare cu Primaria Sectorului 2, privind "regandirea" infrastructurii in Pipera, este sustinut cu fonduri europene nerambursabile in valoare de 4,6 milioane de euro.

Autorizatia de construire pentru pasajul suprateran Pipera-Tunari, semnata de curand de primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, reprezinta si avizul favorabil pentru demararea lucrarilor in infrastructura cartierului din zona de nord a Bucurestiului. "Studiul de fezabilitate a fost aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local, asa ca lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp", a afirmat Ontanu. Pasajul proiectat de autoritati va traversa calea ferata de la km 3+031 de pe drumul judetean Pipera-Tunari si va avea ca rol esential eliminarea inconvenientelor si a disconfortului in traficul rutier la bariere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.