Jurnalul National va lansa din 25 septembrie concursul toamnei: "Milionar peste noapte", cu premii in valoare de 100.000 de euro, la care se adauga 100.000 de abonamente speciale. Zilnic, vreme de sase saptamani, cititorii publicatiei vor avea ocazia sa-si schimbe viata cu ajutorul taloanelor din ziar.

De asemenea, din aceeasi zi, designul primei pagini va deveni mai aerisit, mai dinamic, iar cititorii vor putea parcurge mai usor titlurile. Jurnalul National va costa mai putin cu 1000 de lei.noul pret fiind considerat de conducerea editoriala a publicatiei ca fiind o oferta perfecta pentru cititorii de ziare din Romania.

"Suntem numarul unu, iar acest lucru obliga. Trebuie, asadar, sa intram in competitie cu noi insine si sa ne autodepasim. Jurnalul National isi propune sa-si depaseasca toate recordurile in ceea ce priveste tirajul, audienta si notorietatea, sa ridice stacheta inca si mai sus", declara Marius Tuca, directorul cotidianului.

Tot in aceasta toamna, Jurnalul National va lansa volumul doi al compilatiei "Cantecele noastre toate", doua albume de fotografie si o serie de volume, proiecte unice pe piata media din Romania.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.