Amanarea intrarii in vigoare a noului Cod rutier nu schimba cu nimic modalitatea de examinare, inmatriculare sau de emitere a permiselor si certificatelor auto.

Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat ieri ca nu vor interveni nici un fel de schimbari in ceea ce priveste aceste activitati.

De asemenea, specialistii in domeniu asigura cetatenii ca vor intreprinde toate demersurile necesare pentru elaborarea si aprobarea reglementarilor conexe, astfel incat, la 1 decembrie a.c., activitatea de lucru cu publicul sa se deruleze intr-un climat de normalitate.

Reglementarile propuse Guvernului in urma cu 2 zile, de conducerea MAI, privind amanarea pana la 1 decembrie a intrarii in vigoare a noului Cod, se refera la: inmatricularea, inregistrarea, radierea si eliberarea autorizatiilor de circulatie provizorie a vehiculelor, procedura de examinare a candidatilor in vederea obtinerii permisului, forma, dimensiunile si continutul certificatului de inmatriculare, de inregistrare si a permisului de conducere. Totodata, se vor face modificari si pentru preschimbarea permiselor de conducere straine cu documente similare romanesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.