Comedy Channel Media. Acesta este numele noului post tv ce ar fi trebuit sa emita din luna decembrie. Printre "parintii" acestui canal se numara si neobositul Silviu Prigoana, care deja este un expert in lansarea pe banda rulanta a televiziunilor.
La carma noului post de nisa se afla trei asociati: Silviu Prigoana, Rares Gardus si Petrica Gheorghe. Pe langa investitia acestora va exista si o sustinere financiara externa. Petrica Gheorghe ne-a declarat ca, pana in prezent, doar pe partea romaneasca de productie s-au cheltuit 500.000 de euro.

Cat despre investitia tehnica, aceasta este asigurata de catre Silviu Prigoana. Comedy Channel Media ar fi trebuit sa emita, conform afirmatiilor lui Petrica Gheorghe, din luna decembrie a acestui an. Numai ca, in sedinta de ieri a Consiliului National al Audiovizualului, a fost respinsa cererea de acordare a licentei audiovizuale din cauza ca proiectul prezentat nu a fost destul de convingator.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.