Liniste! Atentieee, motor! In scena apare Maricel, investitor cu pretinse afaceri internationale. Personajul, interpretat de Rica Raducanu, face parte din "Legiunea Straina", cel mai recent film al lui Mircea Daneliuc
Unul dintre cele mai importante personaje ale filmului "Legiunea Straina", regizat de Mircea Daneliuc, este Maricel, interpretat de Rica Raducanu. "Am fost chemat la casting sa dau probe pentru acest personaj, iar lui nea Mircea (n.r. - regizorul) i-a placut de mine si mi-a dat rolul", povesteste Rica cum a ajuns sa joace in film. Toate bune si frumoase, insa cand fosta glorie rapidista a vazut cate replici are de invatat, dupa numai trei zile a vrut sa renunte.

"E greu, ba tata. Eu am crezut ca era vorba mai de caterinca, asa. Cand am vazut eu cat am de invatat - ca dupa ce mi-au spus ca joc in film mi-au dat si ce trebuie sa memorez -, sa-mi vina rau, nu alta. Am deschis manuscrisul ala si replicile mele erau date cu marker. Ma frate, si parca toata pagina eu trebuia s-o zic, le-am si spus:... 'Ce, frate, numai eu joc in filmul asta!?>>. Colac peste pupaza, mai trebuia sa joc pe caldurile alea mari, iar eu eram imbracat in haine de piele, asa ca am vrut sa ma retrag. Chiar l-am intrebat pe nea Mircea daca pot sa zic pas, ca nici la scoala n-am invatat atata. Insa el mi-a spus ca are incredere in mine si ca pot sa duc pana la capat misiunea. Numai eu stiu cate nopti n-am dormit pentru a memora replicile. Da’ e greu pana intri in rol, ca dupa aia totul merge ca pe roate. Este adevarat ca eu sunt obisnuit cu camerele de filmat, insa la emisiuni mai bag de la mine, mai zic o vrajeala, mai un dans si trece. Dar intr-un film e cu totul altceva. Chiar daca mai improvizam putin, trebuie neaparat sa aiba o legatura cu subiectul", ne-a marturisit protagonistul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.