Salonul National de Carte "Ovidius" 2006 isi deschide azi portile, cu peste 60 de edituri care prezinta noutati din beletristica, stiinte si educatie. Unele dintre editurile prezente au programat lansari de carte la aceasta editie a salonului, ce are loc in paralel cu Festivalul "Zile si Nopti de Literatura", organizat de Uniunea Scriitorilor din Romania pe litoral si la Bucuresti.

Astfel, sambata, Editura Europolis lanseaza volume semnate de Constantin Lamba - "Franturi de viata" si Ana Ruse - "Drumul prin tara sfanta", "Vara prichindeilor".

Printre lansarile de duminica se numara cea organizata de Editura Polirom pentru cele mai recente carti in romana ale unor autori invitati la Festivalul "Zile si Nopti de Literatura": "Wakefield" de Andrei Codrescu si "Ghetele fericirii" de Gabriela Melinescu. Tot duminica, Editura Dobrogea prezinta "Album cu amintiri. Mamaia 1906-2006", autori Aurelia Lapusan, Stefan Lapusan, Gheorghe Stanescu.

Editura Cartea Romaneasca va lansa, luni, antologia de poezie americana contemporana "Locul nimanui", in prezenta invitatilor Carmen Firan, Edward Foster, Paul Doru Mugur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.