Transfer. Consiliul Local Municipal Constanta s-a intrunit, ieri, intr-o sedinta ordinara in care s-a aprobat contractarea unui credit si garantarea acestuia cu bunurile societatii "Telegondola" S.A., firma la care Consiliul Local Municipal este asociat impreuna cu S.C. "Mamaia" S.A.

Astfel, Consiliul Local Municipal va contracta un credit de la banca, iar acesta va fi girat cu toate bunurile firmei "Telegondola" S.A., respectiv 28 de telegondole, cu terenul in suprafata de 3.500 mp pe care se afla amplasate cele doua statii ale telegondolei, dar si cu stalpii de pe traseu. Primarul Constantei, Radu Stefan Mazare, a explicat ca, deocamdata, atat telegondolele, cat si echipamentul necesar punerii acestora in functiune sunt in proprietatea firmei de leasing. Cu banii luati de la banca, "Telegondola" va achita restul de bani firmei de leasing. Mazare a mai declarat ca este o modificare profitabila, deoarece dobanda la banca este mai mica si, astfel, se realizeaza un castig de circa 300.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.