TVR a sarbatorit implinirea a 50 de ani. La petrecerea din curtea institutiei, din Calea Dorobantilor, au participat peste 1.000 de invitati

Pentru marcarea celor cinci decenii de existenta, televiziunea publica a dat o mare petrecere in aer liber construita pe ideea trecerii de la alb-negru la color. Drept urmare, toti invitatii au fost politicos rugati sa se imbrace in alb si negru. Peste o mie de personalitati din toate domeniile: actori, sportivi, cantareti, politicieni, vedete tv au venit sa ciocneasca un pahar cu sampanie in cinstea primei televiziuni a romanilor.

SFERTUL ACADEMIC

Si, pentru ca televiziunea publica, teoretic, este independenta din punct de vedere politic, la aniversare au fost invitati politicieni din toate partidele. Printre acestia s-au numarat: Bogdan Olteanu (presedintele Camerei Deputatilor), Varujan Vosganian, Corneliu Vadim Tudor, Monica Macovei, Mona Musca, Mihai Razvan Ungureanu, Constantin Balaceanu Stolnici, Radu F. Alexandru s.a. A venit chiar si presedintele tarii.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.