Fiul deputatului PSD Petru Tarniceru, Lucian Constantin Tarniceru, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 29 de zile sub acuzatia de omor din culpa. Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Dorohoi, care au ajuns la concluzia ca se impune privarea de libertate a tanarului in varsta de 21 de ani, dupa ce in seara zilei de duminica, 10 septembrie, el a accidentat mortal o fetita de numai 7 ani din localitatea botosaneana Mihaileni.

Decizia judecatorilor a fost luata in ciuda faptului ca aparatorii lui Lucian Tarniceru au invocat faptul ca acesta este bolnav, fiind internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola din Iasi in trei randuri, ultima data chiar anul trecut. Trebuie spus ca aparatorii tanarului Tarniceru sunt nume sonore in domeniul juridic, respectiv Gheorghe Suhan, fost procuror adjunct al Parchetului National Anticoruptie, si Corneliu Urscahe, decanul Baroului de Avocati Botosani. In conditiile in care judecatorii au luat decizia arestarii pe o perioada de 29 de zile, avocatii lui Lucian Tarniceru au declarat deja recurs, care se va judeca in cursul acestei saptamani la Tribunalul Botosani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.