Construirea de locuinte noi se realizeaza intr-un ritm accelerat in zona de est a Sectorului 3, peste 400 de cereri fiind solutionate de Primarie. Majoritatea celor care doresc sa construiasca aleg terenuri in imediata vecinatate a Autostrazii Soarelui - pe strazile Gura Siriului, Gura Ialomitei, Fetesti, Mizil si Burnitei. Serviciul Urbanism - Amenajarea Teritoriului a eliberat in cursul anului trecut 1.200 de certificate de urbanism si autorizatii de construire pentru locuinte, birouri, anexe gospodaresti si spatii comerciale.

Pentru obtinerea certificatului de urbanism sunt necesare urmatoarele acte: copie act proprietate, chitanta taxa, cate doua planuri cadastrale scara 1/500 si 1/2000. Dupa ce a fost eliberat certificatul de urbanism, vor fi depuse actele necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire: actul de proprietate (copie legalizata), certificat de rol, proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire, toate avizele solicitate prin Certificatul de urbanism, Certificatul de urbanism (copie), contract cu o firma de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor (dupa caz), chitanta taxa. Actele se depun la Serviciul Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Sectorului 3 (str. Parfumului nr. 2-4); program de lucru cu publicul: luni, miercuri, joi - intre orele 9.00-19.00, marti si vineri - 9.00-17.00, sambata intre orele 9.00-14.00.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.