DRAMa. Sapte tineri au murit, ieri dimineata, in jurul orei 2.45, intr-un grav accident de circulatie produs in judetul Calarasi, in apropierea comunei Valcelele.

Dupa ce s-au distrat o noapte intreaga intr-o discoteca din localitatea Vlad Tepes, judetul Calarasi, opt tineri - fete si baieti - s-au urcat intr-un autoturism Dacia 1310 si au pornit spre comuna Valcelele, pe drumul judetean 306. Din cauza vitezei excesive, in afara comunei, soferul, un student in varsta de 22 de ani, din Bucuresti, a pierdut controlul masinii, a iesit de pe sosea si s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului. In autoturism se mai aflau doua surori de 18 si respectiv 19 ani din comuna Valcelele si cinci baieti din localitatea Dragos Voda, care au murit pe loc. Singurul care a supravietuit este un elev (17 ani) din comuna Dragos Voda. Tanarul a gasit un telefon mobil in masina distrusa si a sunat la intamplare, pentru a cere ajutor. Potrivit anchetatorilor, in momentul producerii accidentului, atat soferul, cat si pasagerii, nu purtau centurile de siguranta, iar masina avea 120 km/h. Tinerii, cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, au fost identificati de politisti.

La Galati, festivalul "Motorock" face victime

O fetita de 12 ani a murit si alte trei persoane au fost ranite dupa ce, sambata, un motociclist care facea demonstratii in cadrul Festivalului "Motorock" a pierdut controlul vehiculului si a intrat in multimea care asista la eveniment.

Claudia, singurul copil al familiei Stoica, a fost ucisa de o bucata de metal, desprinsa din motocicleta scapata de Paul Bulai in decor

In timp ce incerca sa mearga pe o singura roata, motociclistul Paul Bulai s-a dezechilibrat si a cazut, iar bolidul a lovit trei persoane din public. Claudia Stoica a murit pe loc, fiind lovita in cap de o bucata desprinsa din motocicleta. Bulai avea permisul retinut pentru exces de viteza, fiind anchetat penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.